tirsdag 3. juli 2012

NB! Leveringsutfordringer grunnet lynnedslag

Vi opplever desverre noen leveringsutfordringer grunnet lynnedslag i godsterminalen på Alnabru.

Copyright Creative Commons


90% av all trafikk fra godsterminalen på Alnabru, har blitt påvirket av et lynnedslag - og dette gjelder samtlige som bruker godsterminalen ved levering, og derfor også oss i Home&Cottage. Dette betyr at kunder av våre 10 butikker på Østlandet (ikke Bergen, Kristiansand og Mo i Rana), som venter på levering i dag og de nærmeste dagene, vil bli berørt av dette.

I hvilket omfang dette vil påvirke våre leveringer, våre kunder og når kundene får ny leveringsdato, det vet vi dessverre ikke, men vi jobber på spreng med å få dette avklart, slik at vi kan få oppdatert våre kunder så raskt som overhodet mulig.

Straks vi har fått avklart omfanget av dette, vil våre butikkansatte ta kontakt med de av våre kunder dette gjelder, og det håper vi å få gjort så fort som overhodet mulig - men vi kan dessverre ikke love noe tidspunkt på dette akkurat nå. 


Vi beklager virkelig eventuelle problemer dette medfører, 
- moder natur er det dessverre vanskelig å rå over. 
 
Ønsker dere alle en strålende tirsdag!

Pin It

1 kommentar:

  1. which are small, yellow clusters located on the underside of the leaves. These eggs will hatch within a week, and after another 3-5 weeks, you will become an adult who will feel happy on aphids, bedbugs, and mites throughout the growing season.شركة النجوم لمكافحة الحشرات
    شركة مكافحة حشرات بالطائف
    شركة مكافحة النمل الابيض بالطائف
    شركة كشف تسربات المياه بالطائف

    SvarSlett