onsdag 2. februar 2011

Renée Voltaire - Salig blanding

Det er antakelig ikke bare vi som har falt for den franskklingene logoen og navnet til Renèe Voltaire - for ikke å snakke om alle de gode varene og produktene hennes. Til tross for at navnet ser og høres svært så fransk ut, er Renèe Voltaire svensk. Hun en selvlært matfilosof som har gitt ut en rekke bøker og produkter innen rawfood og helsekost.

Noen av dere har kanskje fått med dere at Renée var på en Norgesturne i forrige uke i forbindelse med boken sin "Salig Blanding".

"Boken er en salig blanding av tanker, erfaringer, tips og ideer til hvordan du kan forandre både kropp og sjel ved help av maten du spiser" (sitat fra Gyldeldals presentasjon av boken) 
Hun var på ulike events, besøkte steder som solgte hennes produkter og hadde møter med journalister. Hun tok seg også tid til å prate med sine fans og signere bøker også.

Vi traff henne på Gimle Økologiske Parfymeri i Oslo. De flinke folkene som jobber der (de har egen blogg her) hadde invitert inn kundene sine til et arrangement hvor det ble mulighet til å smake på noen av produktene til Renée Voltaire og ikke minst bla litt i boken og slå av en prat med henne.

Her var det mye å glede seg over og kose seg med for alle og enhver!


Home&Cottage har solgt produktene til Renèe Voltaire en god stund nå og det er gøy å se at mange av dere virkelig har fått sansen for disse produktene. Dette syns vi er inspirende og vi jobber stadig med å sette sammen riktig type produkter i forhold til hva dere ønsker.

Har du testet ut noen av Renèe Voltaires produkter? Eller kanskje lest en eller flere av bøkene? 
Om du har testet noen av produktene; 


Har du funnet et favorittprodukt? 
Pin It

2 kommentarer: