onsdag 1. mars 2017

Vi søker engasjert ekstrahjelp til vår butikk på Strømmen Storsenter!

Har du en drøm om å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det nesten alltid er hektisk? Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå på oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?Dette er deg:
Du er over 20 år og elsker å jobbe med salg og kundebehandling og setter alltid kunden i fokus.
Som person er du driftig, strukturert og liker å ta i et tak. Det er viktig for deg å få jobben gjort og du trigges av å bidra til å skape et vinner team!

Arbeidskapasiteten din er stor og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er fleksibel og kan jobbe 2 ettermiddager i uken og annen hver helg - samt ekstra i ferie/høytid og ettermiddager ved behov.
Du er både kreativ og strukturert - og vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende og innbydende ut. Innehar du kunnskap om et eller flere av produktene våre, er det bare en bonus.
I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med sans for den uformelle stilen.
Vi vektlegger din butikkerfaring.

Føler du at vi snakker til deg?
Kortfattet søknad med CV leveres personlig i butikken på Strømmen Storsenter, eller sendes på e-post merket «Ekstrahjelp» til strommen@homeandcottage.no
Pin It

3 kommentarer:


  1. The luxury Rolex Watches is an investment in the future;?A legacy that can be passed down from generation to generation.Perhaps the owner received their Luxury Breitling Watches?
    through the passage of a family member.?In this case, the Rolex Submariner Watches is valued for sentimental - as well as monetary value.While a Original Omega Watches can be expensive, it is wise to remember that you buy more than just a 1:1 IWC.The unfortunate truth is that whilst it is possible to get discounts on Hermes handbags.

    SvarSlett