onsdag 8. februar 2017

Til min kjæreste - gavetips til morsdag og Valentine´s day

Morsdag og Valentines day er like rundt hjørnet, og du har muligheten til å skjemme bort den spesielle personen du <3 eller som alltid står ved din side uten å kreve noe i gjengjeld. Vi har funnet frem noen gavetips som vil spre glede til den du er glad i - eller deg selv!


Reis med stil! Den perfekte helgebagen har plass til det du trenger til helgeturen, perfekt gaveidé! 799,- 
Si det med et duftlys! Living room duftlys og diffuser gir en ren og behagelig duft i rommet


Nicolas Vahé er den sikre gavefavoritt. Produktene fra Nicolas Vahé er en sikker gavefavoritt, velg mellom deilige sjokolader, marmelader, salt og andre gourmetprodukter som både mor og kjæreste vil sette pris på. Hva med å sette sammen en liten gavepakke med favorittprodukter? Se alle produktene her


Nydelige armbånd fra Bon Dep, nikkelfrie og gullbelagt14K, 199,- 


Kusmi Tea har et stort univers med gode teer, og denne rosa varianten passer utmerket som gave sammen med en stor tekopp. 


Denne deilige nattskjorten i bomullsflanell har blitt vår favoritt! Perfekt å smette inn i på kalde vinterdager eller etter en varm dusj. 299,-


Skal du virkelig skjemme bort den du er glad i kan kanskje den nye bordserien Sky være den perfekte gave? Glasset har en fantastisk oljet vintage effekt, som gjør bordet helt unikt. Sky-serien finnes i både sofabord , sidebord og konsoller.
LagreLagre Pin It

3 kommentarer: