torsdag 25. august 2016

Nyheter til høstgarderoben din

Gleder du deg til høsten setter inn for fullt? Til bladene skifter farge, temperaturen synker og vi kan ta frem tykkere gensere og varme skjerf. 

Denne høsten har vi utvidet klessortimentet og tatt inn noen spennende nye merker som vi håper dere vil like i tillegg til de populære plaggene fra Maggy som vi kjenner godt til. Og det beste med årets høstkolleksjoner er at de utfyller hverandre slik at du kan sette sammen høstgarderoben ved hjelp av få plagg.  


  

1.Tina kjole 1199,- 2. Amalie genser 1399,-  3. Hanne poncho 999,- 4. Isidor skjørt 849,- 5.  Justine kjole 1199,- 6. Tulla skjerf 999,- 

Moliin
Dette er feminine plagg med en røff og kul tvist. Hvert plagg er rikt på detaljer og har en personlig touch. Vi har funnet våre favoritter som du kan kombinere med strikkeplagg fra Maggy eller bruke alene. 

Knit-ted
Dette er basicplagg i deilige kvaliteter som du garantert blir glad i. 

Maggy
Maggys historie handler om god, norsk design og plagg som både ser bra ut og føles behagelige. Maggy elsker å jakte på de beste og fineste kvalitetene. Fokuset deres har hele tiden vært på design tilpasset norske kvinner og deres liv. Plaggene blir lett dine garderobefavoritter. I tillegg til klær finner du også flotte vesker og bager i skinn som komplementerer høstgarderoben din. 
Du finner alle de flotte plaggene i butikkene våre,  og de vil bli lagt ut i nettbutikken vår fortløpende. Pin It

1 kommentar: