mandag 15. september 2014

VINTERENS TRENDER

Høsten er her og vår sortimentsavdeling har lenge holdt på med å utvikle høst/vinter kolleksjon. 

Når vi jobber med nye kolleksjoner henter vi inspirasjon fra reiser, magasiner, blogger og Pinterest. Vi har valgt å tolke høstens trender på vår måte slik vi tror våre kunder vil like å ha det. Disse har vi delt inn i 3 ulike stiluttrykk.

Bildene vi her viser deg er hentet fra Pinterest. Dette er bilder som har inspirert oss i vårt arbeide med høstens nyheter.
Bildene er kun ment som inspirasjon og er ikke endel av høstnyhetene.  Nordic Passion

Simple life, with good taste and quality. I know exactly how it must be, to make me feel free and alive. I love nature, but I also love design...

Dette er en sval og delikat stil med røtter i den skandinaviske tradisjonen. Her er det kvaliteter som lin, bomull, lammeull, angora, jute, skinn, sink, keramikk, porselen, grå kurv, oksiderte mørke metaller, skifer, marmor og resirkulert tre. Farger er hvitt og grått i flere toner og sarte pasteller. Lette transparente tekstiler blandet med grov lin. Strikk gjør stilen lun og feminin, gjerne med fletter, perlestrikk og myke detaljer. Møblene er nordiske og enkle  formspråket, gjerne i resirkulert materiale.

Home Traveller

Memories will always travel with you...
See the beauty in it! 

Dette er en dekadent og mer ekslusiv stil, med mange spennende elementer. Rosa i flere toner helt til bordeaux, gråblått helt mot petrol, oker, brunt og sand. Fargene er avslepne og ser ut som om de er gamle og støvete. Printene og ornamentene er gjerne slitt og ser ut som gamle italienske fresker. Her er det gyllende metaller som kobber og messing. Men også gammelt oksidert sølv og metaller, med mønster og ornamenter. Her er tremøblene mørkere og mer dramatiske. Velour sofa og stoler, stylet raust med silkeputer og pledd. Putene har gjerne broderier, frynser eller dusker. 

The Cabin

Christmas at the Cabin

Time off, we are in the mountains...

Dette er en røff og upolert stil, med mange nostalgiske elementer. Her er det lov til å mikse og matche, og det hele skal se ekte og realt ut. Dette er ingen luksushytte. Her har familien feriert i alle år, og ting blir fortsatt gjort akkurat slik besteforeldre gjorde det. Kvaliteter i ull, bomull, flanell, strikk, skinn, lammeull, brun og naturfarget kurv samt tredekorasjoner. Her er det mønster, ruter og striper i avstemte jordfarger med innslg av rødt og orange. Blåtoner med sort og natur i tradisjonelle mønstre. Typisk for stilen er skinnmøbler, ryer og kelimtepper. Pledd og skinnfeller i en raus og god sofa. Her kan du legge beina høyt og nyte fritiden inne med lykter og en god bok eller ute i naturen. Stylingen er tilfeldig mikset med gammelt og nytt. Gjerne med innslag av jakt og fiske samt skatter funnet ute i naturen. Stener, grener, stubber, trofeer, bein, løv osv.

White Christmas

The Old fashioned Christmas setting meets the nordic light in a crispy winter landscape.

Lyse farger gjerne i naturmaterialer kombineres med et litt mer sofistikert uttrykk. Materialer som lammeull, ull, resirkulert papir, gran, kongler, pepperkaker og lin utgjør den naturlige julepynten. Lyst treverk og marmor. Kubbelys og stearinlys holdes i hvite toner. Julekuler og lykter i messing og sølv.   
❤︎
Vi gleder oss til nyhetene fyller våre butikker utover høsten! Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar