onsdag 14. mai 2014

Bli med oss "Behind the Scenes" på Villa Malla

Rett før påske dro vi til vakre Villa Malla på Hurum. Vi skulle lage vår og sommermagasinet. Det er et omfattende prosjekt med hvert eneste magasin og vi bruker lang tid på planleggingen. Noen ganger kan det være vanskelig å finne rett location og ofte er det STORE utfordringer med været. Tema denne gang var "Portofino" og vi fant ut at Villa Malla på Hurum var perfekt. Stedet er vel Norges eneste med palmer og omgivelsene er bare så vakre. 


Vi bruker 1 uke pr. magasin og da er fotograf, bærehjelp, dekoratører og prosjektleder i sving fra tidlig morgen til sent på kveld. Mandag var været perfekt og vi satte igang, men tirsdagen var det dette som møtte oss:

FØR

-Ikke akkurat Portofino stemning.. ;) Det kom heldigvis ikke mer snø men det blåste storm! Heldigvis er det mye som ikke synes på bilder og våre modeller var kjempetøffe.

ETTER


Våre dyktige dekoratører Manuela og Gunn er i gang med planleggingen. Gunn er vår dekosjef og har vært ansvarlig for alle våre magasiner fra det første vi gav ut for 5 år siden! Denne gang brukte vi også en dyktig stylist til make-up, hår og klær. Her sitter Cecilie klar til å få make-up av Nina.


TUSEN TAKK til Bibba sko, Moxy, Stines Agenturer, Posh Design, Kate Hermansen og Noma for lån av klær, sko og smykker.


Det blir alltid litt ventetid på location.


Hanne nyter den vakre utsikten. 


Tøffe rekvisitter må til! 


Med blomster i håret for å få den rette looken.Det ser jo så deilig ut å ligge her, men vi kan love at det var en kald opplevelse for Tina.


Gjett hvor kaldt det var i vannet! Tina stakkar, ble skikkelig forkjølet etterpå. 


Villa Malla eies og drives av dyktige Sonja Lee. Stedet ligger kun 1 time fra Oslo ved Oslofjorden. Sonja serverer de deiligste matretter og stedet er virkelig verdt et besøk enten du kommer sjøveien eller med bil. 


 Her er det endelige resultatet. Vi må innrømme at vi er litt ekstra stolte av denne utgaven. Vi håper du liker den og blir kjemepglade for tilbakemeldinger!
Pin It

3 kommentarer:

 1. Kjempefin katalog! Inspirsjonen kommer løpende, og hadde dere ikke fortalt at dette var tatt på vår-/vinterstid hdde ikke jeg gjettet det...Fanstastisk location også:) Villa Malla er magisk!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Precious Home :)

  SvarSlett
 3. Et nydelig håndlaget servise i keramikk med fiskemotiv. Kommer https://testmyspeed.onl/ til våre butikker innen et par ukers tid.

  SvarSlett