tirsdag 11. februar 2014

Inspirasjon fra Tine K våren 2014


Tine K Home ble grunnlagt av Tine Kjeldsen og hennes mann Jacob Fossum i 1999.  Paret bor sammen med sine tre barn Klara 13 år, Tilde 11 år og Konrad på 7 år. Den gamle legebolig fra 1846 ligger vakkert til i et av de mest idylliske områdene av Danmark ved Kerteminde på den lille øya Fyn.


I 1999 deltok Tine med en liten stand på Formland. Den gang hadde hun agenturet for Côtè Bastide i tillegg til sine egne stripete boksputer som selges den dag i dag. Tine ble utsolgt i løpet av messen og dette ble starten på hennes karriere.

Stilen til Tine K Home er baseret på Tine K’s passion for vakre ting, fine minner, kulturer og gode historier. Kollektionen består av interiør, tekstiler, og møbler fra eget design samt unike funn fra diverse utlandsreiser i blandt annet Vietnam, Marokko og India.

"Jeg er inspirert av naturen både i farger og materialer –Jeg bruker grunnfargene hvit, sort og grått tilsatt pasteller i form av blått,grått og lillatoner – de milde nordiske fargene som kan brukes hele året og som minner om fargene på en sommerhimmel i Danmark. Selv om jeg holder meg innenfor samme fargeskalaen fins det et hav av fasetter innenfor hver farge som gjør det spennende å jobbe med. Jeg kan godt finne på å ha en bukett blomster i sterke farger, men det gir meg mest ro og omgi meg med de fargene som kjennetegner stilen vår."Tine har alltid blitt inspirert av blomster og er datter av en meget dyktig blomsterdekoratør med egen butikk utenfor København. Da vi tok turen til Odense for å gjøre innkjøp for våren 2014 fikk vi gleden av å møte moren til Tine som er ansvarlig for de vakre blomstene på showrommet.


Til tross for at Tine er en travel dame tar hun seg alltid tid til å være tilstede når innkjøp skal gjøres. Hun kommer med personlige råd og forteller gjerne litt om kolleksjonen underveis. Grønnfargen er hennes favoritt i vårens kolleksjon. Tine er opptatt av at kolleksjonene passer sammen slik at man ikke trenger å skifte ut alle elementer for å tilføre noe nytt. Vi kan se at Tine har vært trofast til sitt konsept gjennom alle disse årene og det er nok noe av hemmeligheten bak hennes suksess.

Lene er Kategorisjef Interiør. Her står hun med sin favoritt fra årets kolleksjon. Et vakkert blåmønstret teppe. (140x200cm kr.899,-) Teppet kommer til våre butikker nærmere våren. 

Jeg er veldig glad i fatene i ulike størrelser i keramikk. De kan brukes til så mangt. (Marianne, ansvarlig PR og Sosiale Medier.) 


Cecilie er Kategorisjef Tekstil/Spa. Her med favorittputen "snake print" (50x50cm kr.279,-+innmat.) Puten kommer til våre butikker nærmere våren.
Etter en stund med innkjøp smakte lunsjen, som besto av danske smørbrød helt himmelsk. Tine og hennes gjeng er et omsorgsfullt vertskap.


Showrommet er som et “godteri for øyet.” Her er det inspirerende å være!  

Vi håper vi klarer å skape litt av den samme atmosfæren i våre butikker når nyhetene fra Tine K strømmer på! Pin It

1 kommentar: