tirsdag 14. januar 2014

Ekstrahjelp søkes til CC Vest

Har du en drøm om å jobbe i den hyggeligste "interiør-boutiquen" du kan tenke deg? Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det alltid er hektisk? Vil du ha en arbeidsplass hvor hver dag er som å gå å oppdagelsesferd i et hav av møbler, boligtekstiler, tepper, lamper og boliginteriør?

Dette er deg
Du elsker å jobbe med salg og kundebehandling og setter alltid kunden i fokus. I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med sans for den uformelle stilen. Å kunne bruke utallige timer i interiørbutikker eller kose deg time etter time med rykende ferske interiørblader passer deg perfekt. Vi vektlegger din butikkerfaring. Arbeidskapasiteten din er stor og du liker å jobbe i et hektisk miljø. Du jobber gjerne ettermiddager og helg, samt ekstra i ferie/høytid. Du er både kreativ og strukturert – og vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende og innbydende ut.


Føler du at vi snakker til deg?
Send en søknad med CV til ccvest@homeandcottage.no snarest og senest innen19.januar. Merk søknaden med ”Butikkselger ekstrahjelp”.


Pin It

5 kommentarer: