mandag 2. desember 2013

2.vinner i vår adventskonkurranse

Oppdatert 9.12

Martine fra Drammen gikk av med seieren i vår julegavepakke konkurranse! 

Martine sine gaver er nostalgiske samtidig som de er innovative med bruk av teip og dymo bokstaver. Vi likte også godt måten hun har brukt kakepapiret på. Vi gratulerer! 

Tusen takk til alle som deltok i konkurransen. Liten tvil om at det er mange av dere som legger mye omtanke i innpakningen! 

_____________________________________
Adventsutfordring nr.2 
-Vinn et gavekort på kr.2000,-

Denne uken vil vi ha fokus på julegaveinnpakningen. Det er utrolig hyggelig å få gaver som er pakket inn med omhu. For mange er dette noe av det vi gleder oss mest over i førjulstiden. 


Julepapir i resirkulert materiale kr.19,- pr.rull. Gavebånd kr.59,-pr.rull

Mens noen pakker inn gavene på juleverksted med forventningsfulle barn og sånn passe "julekaos" liker andre og gjøre det i en stille stund med tente julelys, noe godt i koppen og stemningsfull julemusikk. Nå håper vi du vil vise oss et bilde av din julegaveinnpakning. 

Bildet kan sendes på 3 ulike måter: 

  • Facebook
  • Instagram merket #homeandcottagejulegaver 
  • Mail: homeandcottagenorge@gmail.com 

Uansett hvordan du gjør dette, ønsker vi deg en koselig stund med årets julegaveinnpakning! 

Trekning mandag 9.12


Pin It

2 kommentarer:

  1. Hello, I just wanted to take some time today to make a comment and say I have really enjoyed reading your blog. Thanks for all your work! Wondering where to go in 2019? Things to do has ranked as the best include a remote, idyllic island, the design capital ...

    SvarSlett