onsdag 4. april 2012

Herlige Marais med en "hemmelighet"!

Vår nyhet på skapfronten, Marais, har en liten hemmelighet noen av dere kanskje allerede har oppdaget?

I seg selv synes vi skapet er fantastisk, med fine detaljer, god høyde og dybde og med skapdører som kan slåes helt opp. Et skap som kan romme det meste du måtte ønske deg!Men - ikke bare er dette et skap med rikelig plass! Fler har også oppdaget skapets fine og hittil hemmelige mulighet som TV-skap! Et av spørsmålene vi får med jevne mellomrom her i sosiale medier, og for så vidt også i butikkene våre, er om vi har gode TV-bord eller TV-skap. Mange er godt fornøyd med stilen de har klart å skape i stuen, men synes at TVen er skjemmende og ødeleggende for helhetsinntrykket, og ønsker muligheter til å skjule TVen på en eller annen måte.

Marais-skapet, med rikelig med plass og ikke minst; med hyller som kan tas ut og justeres i forhold til høyden, gjør skapet godt egnet til å oppbevare en TV. Strømkablene kan skjules ved at de går ut på baksiden av skapet. Dermed kan man lukke døren når TVen ikke er i bruk - og vips; du har en flott skap og dets innhold er en godt skjult skatt.

Marais skap - kr 9,995,-
Størrelsen er bredde: 120 cm, dybde 47 cm og høyde 220 cm.

TVen opptar og krever ofte mye plass i det som muligens er husets fineste og mest anvendte rom; stuen! Vi  har derfor såklart forståelse for at man gjerne vil skjule TVen når det ikke er i bruk, men at man likevel ønsker å ha TVen godt og lett tilgjengelig når familien skal slappe av med god TV-underholdning.

Det krever virkelig ikke de store modifikasjonene på dette skapet;
Ta ut en hylle eller to, lag et hull i baksiden av skapet slik at alle uønskede kabler strekkes ut på baksiden. Det betinger naturligvis at du har et TV-apparat som passer inn i skapet, så sørg for å ta gode mål før du går til anskaffelse av skapet.

Vi ble så glade første gang vi hørte at noen hadde benyttet vårt Marais-skap til TV-skap. Vi har sagt det før og sider det igjen; vi elsker når møbler og interiør har fine flerbruksmuligheter!


Har du et godt flerbrukstips? 
Del gjerne i kommentarfeltet her eller på vår facebookside!


Pin It

12 kommentarer:

 1. Genialt. Hva er målene på dette skapet? Har en tv jeg skulle gjemt bort...

  SvarSlett
 2. Et nydelig skap <3

  Ønsker dere en God Påske :)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Skapet er ok - om enn litt kjedelig - men å påstå at det er en ny idé å stue bort en tv i et skap er drøyt. Dette har vært gjort i årevis! Velkommen etter :-)

  Selv synes jeg det kan virke litt distraherende å se på tv i et skap som sikkert fylles opp av andre ting i tillegg. Smak og behag.

  SvarSlett
 4. Det var et superflott skap! Vi har forvist tv`n fra stua, ikke bare fordi en tv er styg men også fordi den har en tendens til å sluke tid fra oss. Deilig å ikke ha tv midt i husets samlingssted. Så hvis jeg skulle finne på å kjøpe dette skjønne skapet ville det nok være fylt med linduker og hvitt porselen. Nyt feriedagene og takk for titten her =)

  SvarSlett
 5. Nyyydelig skap og som bestilt.....nå er det bare å spare litt:)
  Finnes dei andre farger??? Nydelige detaljer,dette kjøper jeg gjerne:)))
  Toveklem:)

  SvarSlett
 6. thank has been sharing this information. Do not forget to visit our website to share information and knowledge about health.
  KHASIAT JELLY GAMAT GOLD-G
  apap itu penyakit anoreksa
  khasiat aloe vera
  khasiat lephaherum
  khasiat lesitin

  SvarSlett
 7. Given article is very helpful and very useful for my admin, and pardon me permission to share articles here hopefully helped :

  Cara mengatasi syaraf kejepit secara alami
  Obat radang tenggorokan ampuh

  SvarSlett