tirsdag 6. oktober 2015

Middagstips fra Nicholas Vahé: PESTO REKER

Hverdagene kan ofte være travle, og man kan lett gå seg fast i de samme matmønstrene uke etter uke. Vi har ett stort utvalg av gourmetprodukter fra den anerkjente kokken Nicholas Vahé i butikkene nå, og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne nye spennende oppskrifter du kan bruke disse produktene i. 

(Foto lånt fra Nicholas Vahé)


PESTO REKER

Tid: 15 min
4 Porsjoner

Du trenger: 

- 24 scampi reker
- Nicolas Vahé Oil / spices of Provence 
- 1 glass Nicolas Vahé Pesto / red pepper & aubergine 
- 1 ss Nicolas Vahé Appetizer / pure garlic
- 4 håndfuller blandet salat


Appetizer pure garlic 100gr 69,-/ Pesto Red Pepper &Aubergine 210gr 89,-/Olive Oil Herbs of Provance 25cl 99,-

Slik gjør du: 
Stek rekene i litt olje i ca 3 minutter til de er crispy. Tilsett ett glass med pesto og en spiseskje av Appetizer med hvitløk. Rør rundt til sausen er varm. Legg salatbladene i en dyp tallerken og hell over litt av oljen med Provance krydder. Tilsett rekene og pynt med en kvast timian. 


Amelie tøyserviett, 45x45cm, 4-pakning 99,-
Annabel bestikksett, 4 deler 299,-

Bon appetite!


Pin It

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar